Review: Chanel Gabrielle

Chanel Gabrielle

Sinds deze parfum op de markt is wil ik het al hebben. En voor mijn verjaardag heb ik deze gekregen, hoe lief! Ik review deze parfum graag voor jullie.

De Chanel Gabrielle parfum is uiteraard vernoemd naar de oprichter van het merk; Gabrielle Bonheur ‘Coco’ Chanel. De parfum heeft als basis vier bloemen. Jasmijn, Oranjebloesem, Tuberoos uit Grasse en de Ylang-Ylang. Vooral de Tuberoos is iets bijzonders. De bloem is nog niet eerder gebruikt door Chanel en is zeer zeldzaam, kostbaar én gewild. De geur staat er om bekend om goed samen te gaan met jasmijn en ylang-ylang.

Je zou denken dat met deze bloemen de parfum zwaar en chic wordt. Hoewel de geur zeker een chic ondertoontje heeft is het niet zwaar. Het is luchtig. Liefelijk. En speels. Precies goed, als je het mij vraagt. Ik wordt gewoon vrolijk als ik de geur ruik.

Het flesje is simplistisch vorm gegeven en straalt rust en luxe uit. Het dopje vind ik een leuk detail. Het flesje zou op veel kaptafels zeker niet misstaan!

Chanel Gabrielle

Na Chance is Gabrielle mijn tweede geur van Chanel. En hoewel ik láng (járen) heb vast gehouden aan de Chance geur (de originele geur, niet de tweede uitgebrachte editie) ben ik over. Gabrielle is míjn geur van het moment!

Chanel Gabrielle is te koop* in 35 ml (€70,69), 50ml (€78,82) en 100ml (€111,70).

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *