Privacyverklaring

door Nicole

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (in het kort AVG) van toepassing. Dit betekent dat alle instanties, groot en klein, kenbaar moeten maken hoe zij persoonsgegevens verzamelen, welke gegevens dit zijn , hoe hier mee wordt omgegaan en waar deze voor worden gebruikt. Al deze informatie komt samen in een publiekelijk te lezen privacyverklaring.

Identiteit
Gewoon Nicole.nl is een fashion, make-up en lifestyle blog. Voor vragen kunt u terecht bij contact@gewoonnicole.nl. Ten tijden dat dit wordt geschreven (mei 2018) is Gewoon Nicole.nl nog slechts een hobby-blog, en dus niet ingeschreven bij de KvK.

Doel gegevens
Op deze website worden voor verschillende doeleinden gegevens verzameld

  1. Google Analytics
    Deze website maakt gebruik van Google Analytics. Google Analytics verzameld de gegevens van de bezoekers van deze site. Dit gebeurd anoniem. Ik kan dus alleen zien hoeveel bezoekers ik heb gehad, welke artikelen goed worden gelezen etc. Ik kan deze informatie niet terug herleiden naar jou als persoon. Ik gebruik deze informatie om mijn voortgang als blog in de gaten te houden en waar nodig bij te sturen.
  2. Reacties
    Op mijn webiste is het mogelijk om een reactie achter te laten onder artikelen. Dit vind ik uiteraard altijd erg leuk als je dit doet! Hier worden je naam en e-mailadres gevraagd. Je naam en eventueel website worden getoond op de website. Het e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd en opgeslagen. Met die laatste informatie wordt verder niets gedaan, en is slechts voor mij om spam te voorkomen én handig voor jou. Je berichten hoeven niet elke keer geautoriseerd te worden als je e-mailadres bekend is bij de site.
  3. Affiliate Marketing
    Affiliate watte? Affiliate marketing. Het is in het kort een vorm van marketing voor (grote) bedrijven. Doordat ik een link plaats naar bijvoorbeeld een product, en vervolgens koop jij dit product, kan ik een kleine vergoeding hiervoor krijgen. Jij betaald natuurlijk niets meer, het bedrijf betaald mij. Let op: ik schrijf nog altijd uit eigen enthousiaste beweging en mijn mening over producten wordt in geen enkel geval beïnvloed door wel of geen sponsoring. Dit blog is niet opgezet om inkomen genereren, maar is ontstaan vanuit een hobby. Deze vorm van marketing is voor mij enkel een extra’tje welke helpt om de site online te houden. Affiliate links zijn te herkennen aan het (*).
  4. (Toekomstige) nieuwsbrieven
    Momenteel is er nog geen sprake van een nieuwsbrief. Als dit in de toekomst wel van toepassing is zal de privacyverklaring op dit punt worden aangepast.

Ontvangers gegevens
Alleen de admin van Gewoon Nicole ontvangt de gegevens. De gegevens staan op de server van mijn hostingpartij. Dit is uiteraard nodig om het mogelijk te maken om bijvoorbeeld reacties te plaatsen op mijn website. Jouw gegevens blijven bij Gewoon Nicole.nl en zullen nooit verstrekt worden aan derden.

Opslag gegevens
De opslag van de gegevens zal voortduren zolang deze website bestaat.

Rechten
Als gebruiker van deze website heb je verschillende rechten. Te weten:

  1. Recht op inzage
    Als iemand om zijn eigen persoonsgegevens vraagt, ben ik verplicht deze te verstrekken.
  2. Recht op rectificatie
    Als persoonsgegevens niet kloppen heb ik de verplichting dit binnen een wettelijk termijn van vier weken na melding aan te passen.
  3. Recht op het indienen van een klacht
    Als ik aantoonbaar misbruik zou maken van jouw persoonsgegevens kan er een klacht ingediend worden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
  4. Recht op overdracht
    Dit is bij een blog niet van toepassing.
  5. Recht op het stoppen van het gebruik van gegevens
    Je kunt in het geval van een nieuwsbrief ten alle tijden weer uitschrijven. Afgezien van een eventuele nieuwsbrief worden persoonsgegevens niet gebruikt op deze website, enkel opgeslagen.

GewoonNicole.nl maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kijk in onze privacyverklaring. Okidoki Klik hier voor de Privacyverklaring