Over Nicole

Adres

Ruige Weide 9, Oudewater

Telefoon

06-205 46 554


E-mail

info@gewoonnicole.nl


Leef je droom!

Gewoon over mij

Ik ben een enthousiaste vrouw, achtenveertig jaar en sta actief in het leven. Tijdens een rondje hardlopen borrelen er altijd wel ideetjes op.

Hoe iets beter kan of welke oplossing het beste past. Dat gaat als vanzelf.

 

Leef je droom!

Tijdens een workshop zilversmeden zocht ik een pakkende tekst voor mijn ring. Het werd: “Droom niet je leven, maar leef je droom”. Dat motto bracht mij acht jaar geleden hier op de boerderij. Samen met mijn partner Sjacco en onze drie kinderen verhuisden we vanuit de Goudse binnenstad naar de polder van Oudewater. Waarom zou ik blijven dromen over een ‘Chambre d’hôte op zijn Hollands’? Als ik ook kan onderzoeken welke stappen er nodig zijn om deze droom te verwezenlijken. Gewoon doen! Het hoeft geen keuze voor het leven te zijn. Morgen mag ik ook weer anders kiezen.

Het is aan mij!

 

Perfect imperfection

Onze boerderij op De Ruige Weide doet zijn naam eer aan. Geen strak ontworpen tuin en gelikte schuren. Het is écht en het ruige karakter zorgt voor een bijzondere, persoonlijke sfeer. Waar ik van oude spullen en materialen weer iets nieuws maak. Waar ik met mijn kaplaarzen aan, vers gehakselde houtsnippers uit mag rijden. En met mijn kluskleren aan een schuurdeur beits. Een groot kampvuur bouw op zondagmiddag, samen met mijn gezin. Een kopje koffie op een bankje, uitkijkend over de groene weilanden. Híer ben ik op mijn plek en ben ik gewoon Nicole!

 

Denken in mogelijkheden

Ik ben ook gewoon positief. Hoe moeilijk een situatie ook is, ik zie altijd een opening om eruit te komen. Zonder moeilijk te denken. Bijvoorbeeld toen mijn partner ernstig ziek werd eind 2016. Dat was een hele verdrietige en onzekere tijd. Je houdt je vast aan het scenario dat hij weer gezond wordt. Maar wát als ik straks met de kinderen alleen overblijf? Waar ga ik heen, hoe gaan we ermee om? Gek genoeg voelde ik ook toen de kracht dat ik ook dát aan zou kunnen. Hoe verschrikkelijk ook. Wij hebben het geluk aan onze zijde gehad en zijn met zijn 5-en gezond bij elkaar. Ik vroeg mij daarna wel af wat het nut is van al dat geren en gevlieg, als het morgen ook afgelopen kan zijn? Waar was het plezier in mijn leven?

 

Kiezen voor mezelf

Ik ben zelf weer gaan dromen en gaan onderzoeken welke dingen mij écht blij maken. Ik ben de post-HBO opleiding gaan doen tot

Integraal Leefstijl- en vitaliteitscoach en heb deze succesvol afgerond in juni 2019. Waarom dit bij mij past?

 

Enerzijds omdat ik mij bewust ben dat de gezondheidszorg een slag zal moeten maken. De mensen zélf de verantwoordelijkheid geven voor hun eigen leefstijl. Zodat de zorg betaalbaar blijft. Anderzijds omdat het coachen van mensen om mij heen voelt als mijn 2e natuur, het gaat als vanzelf…mijn kwaliteit! Ik houd van écht en ben geïnteresseerd in jou als mens, gewoon als jezelf. Ik ben graag in gesprek met jou over wezenlijke dingen.

Ik zie het positieve stuk en kan een ander daar ook bewust van maken. Iemand die “chaos” ervaart weer structuur en overzicht brengen.

 

Door voor de opleiding te kiezen had ik sterk het gevoel dat ik écht voor mijzelf koos.

Dit is wat ík wilde; dat voelde heel goed & bijzonder!

 

Waarom Gewoon Nicole?

Ik zie om mij heen dat veel mensen in een situatie blijven waarin zij niet gelukkig zijn. Zij voelen zich opgesloten in hun leven. Voelen zich niet energiek. Zijn ontevreden over hun lijf. Ervaren weinig voldoening. Zij zijn zich bewust van hun onvrede, maar weten niet goed hoe zij dit kunnen veranderen. Dáár wil ik wat aan doen. Met eenvoudige, kleine stappen creëer ik openingen en kun je jezelf terug aan het roer van je eigen leven zetten.

Ook ík sta aan het roer van mijn eigen leven. Als ik voel dat een situatie niet kloppend meer is voor mij, dan stuur ik bij en durf ik nieuwe keuzes te maken. Dat gun ik jou ook. Als het lukt om plezier terug te brengen in jouw leven, ik weer die sprankeling in jouw ogen zie… dán wakkert mijn vuur aan!

Gecertificeerd MARK coach

Workshop

Woensdag 22 januari 2020, 09.00 - 12.00 uur

Vrijdag 24 januari 2020, 10.00 - 13.00 uur

Woensdag 29 januari 2020, 09.00 - 12.00 uur

Woensdag 5 februari 2020, 09.00 - 12.00 uur

Vrijdag 7 februari 2020, 10.00 - 13.00 uur


Meer rust in jezelf

Herken jij jezelf in deze afbeelding?
Altijd maar van to-do naar to-do? ‘s Avonds uitgeteld op de bank? Wil jij daar verandering in brengen? Lees dan verder…


Copyright © All Rights Reserved

Contactadres

GewoonNicole.nl

Ruige Weide 9

3421 TH Oudewater

06 205 46 554