Over mij

door Nicole
Over mij

Haai,

Leuk dat je mijn blog leest! Maar wie ben ik nou eigenlijk? Ik ben Nicole, 26 jaar en woon in Zeeland. Ik ben een geboren en getogen Zeeuwse, en nee; we lopen hier ook niet meer op klompen. Dat is zó 2017.

Ik heb een passie voor beauty & fashion, maar dat kon je waarschijnlijk al wel raden. Fotograferen en creatief bezig zijn is voor mij echte ontspanning. Dit blog is dan ook een belichaming van mijn grootste hobby’s gecombineerd. Daarnaast hou ik van koude drankjes op het terras, een boek lezen in de zon, onder een kleedje op de bank Netflix kijken en afspreken met vriendinnen.

Ik ben van mening dat we allemaal zijn verleerd om ‘niks’ te doen. We zijn zo gewend geraakt om alles in de hoogste versnelling te doen, om zo productief mogelijk te moeten zijn. Ik denk dat we vooral eens een tandje terug mogen doen. 🙂

De dikke rode, niet zo gelaarsde, Red Bull

Ik ben verliefd op mijn twee katten, Lucifer en Red Bull (ja, dat zijn hun officiele namen). Ze geven mij enorme vreugde (en soms slapeloze nachten), en je zult ze waarschijnlijk ook vaak tegenkomen op mijn blog. Ze zijn nu alweer 5 jaar oud, en ik heb ze gekregen toen ze nog maar enkele weken oud waren. Ze komen uit het asiel, RedBull ongewenst en samen met zijn broertjes achter gelaten langs de weg van het asiel, Lucifer moederziel alleen op straat gevonden. Ze zijn samen opgegroeid en dat is te zien. Het is echte broeder-liefde en ze zijn onafscheidelijk.

 

Liefs, Nicole

GewoonNicole.nl maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kijk in onze privacyverklaring. Okidoki Klik hier voor de Privacyverklaring