Over GewoonNicole.nl

door Nicole

Waar komt de naam Gewoon Nicole eigenlijk vandaan? Mijn naam is Nicole, dat mocht al duidelijk zijn. De reden dat ik heb gekozen voor ‘Gewoon’ is een verwijzing naar de inhoud van de blog, maar ook naar mezelf. Ik ben ‘gewoon’ Nicole, compleet met goede én slechte eigenschappen. Ik ben Nicole, die op een festival als een over-enthousiaste puber in het rond aan het springen ben. En ik ben Nicole, waar je ’s ochtends niet teveel tegen moet zeggen als ik net wakker ben, anders word ik boos, gewoon zonder reden. Hetzelfde trouwens als ik honger heb, first food; then you can talk to me.

Op mijn blog schrijf ik over de alledaagse dingen. Dingen die ik leuk vind, waar ik vrolijk van word. Dingen die mij bezig houden. De ‘gewone’ dingen. Waarom? Omdat het geluk zit in de kleine, gewone, dingen. 🙂

Alles op deze website heb ik zelf gemaakt. (Oke, vriend-lief heeft geholpen toen ik er niet uitkwam met mijn e-mailadres in te stellen, dankje lief!) De teksten schrijf ik zelf, en ook alle foto’s op de website zijn door mijzelf gemaakt. Fotograferen is al een kleine tien jaar een hobby van mij. Ik fotografeer met mijn Sony Alpha 300 spiegelreflexcamera, met 18-50 mm lens.

Zoals je kan begrijpen kost het mij veel tijd om alle teksten te schrijven en alle beelden te maken. Daarom is alles op deze website auteursrechtelijk beschermd.

Alle artikelen en producten op de website zijn vrij van sponsoring van bedrijven, en schrijf ik uit eigen enthousiaste beweging. Als een artikel of product wel gesponserd is, zal dit duidelijk vermeld zijn.


Voor bedrijven

Samenwerken met Gewoon Nicole? Dat is uiteraard mogelijk. U kunt met mij contact opnemen via het contactformulier of een e-mail te sturen naar contact@gewoonnicole.nl. Ik streef ernaar om binnen 24 uur op uw bericht te reageren.

GewoonNicole.nl maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kijk in onze privacyverklaring. Okidoki Klik hier voor de Privacyverklaring