Aan de slag

Adres

Ruige Weide 9, Oudewater

Telefoon

06-205 46 554


E-mail

info@gewoonnicole.nl


Aan de slag

Gewoon aan de slag

 

Als je na onze kennismaking besluit om een coachtraject in te gaan, dan maken wij een afspraak voor een intakegesprek. Hierin bespreken wij ook de vitaliteitscheck die je vooraf hebt ingevuld. Uit deze check wordt duidelijk op welk vlak jouw onvrede het grootste is. Je bepaalt wat jouw vitaliteitsdoelen zijn. Op basis van deze informatie maak ik voor jou een programma op maat. We geven aandacht aan de klavers waaraan jij wilt werken: jouw vuur, jouw hoofd, jouw gevoel en/of jouw lijf. Zijn de 4 klavers met elkaar in balans? Dan kun je weer zelf aan het roer van jouw eigen leven staan. Je maakt bewuste keuzes die goed zijn voor jou. Je voelt je gelukkig vitaal!

Mijn vuur

Op een praktische manier neem ik je met eenvoudige opdrachten mee naar jezelf.

Naar wat jij nou eigenlijk wilt. Het gaat in dit programma puur om jou en jouw wensen en verlangens. Waar droom jij van? Waar wil jij later trots op zijn? Je ontdekt waar jij goed in bent. En ook waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen.

Na dit programma zorg jij beter voor jezelf, omdat je trouw blijft aan wat voor belangrijk is.

Mijn hoofd

Op weg naar jouw droom gebeurt er van alles in jouw hoofd. Gedachten en overtuigingen die in de weg zitten, niet-helpend zijn. Je wordt je bewust van deze gedachten en overtuigingen en hoe deze van invloed zijn op jouw emoties en gedrag. Tijdens dit programma leer je de nodige technieken om hiermee om te gaan.


Mijn gevoel

Tijdens dit programma wordt je je bewust van jouw emoties. Wat doet een situatie met jou? Welke gevoelens heb je erbij? Je leert hier effectief mee om te gaan. Vervolgens ook in het contact met andere mensen. Welke emoties hebben zij en hoe kun jij hier effectief mee om gaan.


Mijn lijf

In dit programma brengen we jouw huidige leefstijl- en voedingspatroon in kaart. We lopen de dag door om te kijken wat je allemaal eet en drinkt. Ook staan we stil bij jouw slaap-, beweeg- en spanning/ontspanningsmomenten. 

Vervolgens doen we een 4-punts lichaamssmeting m.b.v. een OMRON-meter. We meten je gewicht, vet%, spiermassa%, visceraal vet%, BMI (verhouding gewicht/lengte) en BMR (ruststofwisseling).  Tenslotte geef ik jou praktische adviezen hoe je "gezondere" keuzes kunt maken om je fitter en energieker te voelen.

Zelf weer aan het roer!

Je hebt nog steeds een druk leven. Dat is niet veranderd. Je weet nu alleen beter wat jij wilt in dit leven. Wat jij denkt en voelt. Wat jouw lijf je wil vertellen. Je weet wat jij nodig hebt van jezelf en ook van de ander. Tijdens dit programma ga je merken dat je in je kracht staat als je hier ook rekening mee houdt. Je leert hoe je jezelf op nummer 1 kunt zetten. Jij bepaalt de richting en je durft nu bewust eigen keuzes te maken. 

Workshop

Woensdag 22 januari 2020, 09.00 - 12.00 uur

Vrijdag 24 januari 2020, 10.00 - 13.00 uur

Woensdag 29 januari 2020, 09.00 - 12.00 uur

Woensdag 5 februari 2020, 09.00 - 12.00 uur

Vrijdag 7 februari 2020, 10.00 - 13.00 uur


Meer rust in jezelf

Herken jij jezelf in deze afbeelding?
Altijd maar van to-do naar to-do? ‘s Avonds uitgeteld op de bank? Wil jij daar verandering in brengen? Lees dan verder…


Copyright © All Rights Reserved

Contactadres

GewoonNicole.nl

Ruige Weide 9

3421 TH Oudewater

06 205 46 554